ВИДЕО: Многу талентиран 3-годишен фудбалер!

Ова видео го најдовме на интернет и сите не остави воодушевени! Во ова видео, неименувано (приближно) 3-годишно момче со неверојатен фудбалски талент игра со топка како вистински фудбалски професионалец…

заедно со неговиот татко кој му е „тренер“ и соиграч во ова видео

Според нашата слободна проценка, детето нема повеќе од 3 години и навистина, ако го погледнете ова видео, мислам дека ќе се изненадите од фудбалскиот талент што го поседува ова дете, кога станува збор за топката и фудбалот.

Веруваме дека еден ден ќе порасне во голема светска фудбалска ѕвезда, доколку продолжи вака да игра со топката.

Погледнете го видеото: