ВИДЕО: Момчето не можеше да ги задржи солзите на свадбата на неговиот татко, особено кога слушна што му кажала невестата

Прекрасниот четиригодишен Гејџ не можеше да ги задржи чувствата бидејќи неговиот татко, американскиот маринец Џошуа Њувил се ожени со Емили Лихан.

Малиот Гејџ одлично се држеше, стоејќи гордо до својот татко, додека невестата не почна да ги чита заветите што ги напишала само за малото момче.

Откако почнала да ги чита, малата Гејџ не можела повеќе да издржи и целосно се расипала.

„Сакам секогаш да се чувствуваш безбедно и секогаш да се трудиш да бидеш добар човек“, почна да чита невестата, а малото момче се фрли врз неа и силно ја прегрна! Очекувано, имаше колективно „аааа“ од публиката додека Емили нежно се обидуваше да го утеши Гејџ.

„Не плачи душо“, му рекла маќеата. „И конечно, сакам да знаеш колку си посебно момче“, продолжи Емили.

„Вие сте неверојатно паметни, убави и фини со сите. Ти ми помогна да станам жената каква што сум денес, и иако не ти дадов живот, животот секако ми даде подарок во твојата форма“.

Нешто не е толку изненадувачки, што сите тројца плачеа пред Емили да може да заврши со читањето на заветите.

Гејџ дефинитивно го привлече целото внимание на свадбената церемонија, а неговата реакција го обиколи светот за неколку дена.