ВИДЕО: Нашол огромна испакнатина на тревата! Кога се обидел да ископа дупката, не можел да поверува што видел!

Еден ден, оваа брачна двојка нашла огромна испакнатина на нивниот тревник.

Подолу имало големо количество вода, а кога оделе по неа изгледало како да се на воден душек.

Џејмс Календер од Пенсилванија решил да ископа дупка за да ја испушти целата таа вода.

Не се знае точно зошто се случило тоа, но секако се работи за некаква подлога под тревникот, која не дозволувала водата да се впие во земјата.

Прво направи неколку дупки мислејќи дека водата ќе истече на неколку места.

Меѓутоа, потоа се фокусирал на една дупка, за да ја прошири што е можно повеќе.

И тогаш започна вистинскиот водопад! Види и самиот.