ВИДЕО: Неговата сопруга не беше дома викендов, па тој одлучи да ја разубави спалната соба, таа беше воодушевена од резултатот

Сопругот го искористи крајот на неделата за да ја разубави нивната стара спална соба и со тоа да ја изненади жената која не беше дома за време на викендот.

Останал сам со децата и веднаш се фрлил на работа. Браво, мајсторе!

Погледнете како изгледаше собата на крајот и како реагираше жената: