ВИДЕО: Неговиот ученик заспал среде час, а неговата реакција стана хит на интернет

Видеото од училиштето стана хит на социјалните мрежи, зошто проверете во продолжение, објави порталот „Дневник.хр“.

Исцрпеноста и поспаноста во училишните клупи не се реткост, а еден ученик од Русија стана хит во своето училиште, а набргу и на интернет, откако заспал на сред час.

Сонот му го прекинал наставникот, која решила да го разбуди скокоткајќи го.

Еден од учениците ја снимил ситуацијата и ја споделил на социјалните мрежи, а во продолжение погледнете што се случува кога наставникот разбира за заморот на своите ученици.