ВИДЕО: Нејзината ќерка 4 години се забавувала со своето момче. Кога ја погледнала оваа стара слика, мајката се запрепастила!

Кога Хајди и Ед се вериле во 2016 година, биле многу возбудени околу планирањето на венчавката, објави порталот „Virealno.com“.

Меѓутоа, мајката на Хајди имала чудно чувство за нејзиниот иден зет.

Тоа беше чиста интуиција, но се покажа дека таа беше во право.

Хајди и Ед се запознале во 2011 година во Лондон, на универзитет.

Оттогаш тие се неразделни, а во 2016 година конечно решија да се венчаат…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: