ВИДЕО: Нејзиниот сопруг го исекол дрвото и го покрил. Кога ја тргна прекривката, таа остана без зборови!

Во април 2015 година, сопругот рекол дека конечно е време да се ослободат од старото дрво што било во нивниот двор.

Наместо целосно да го извади, тој го оставил трупецот и го покрил со пластична кеса.

Сакаше да направи нешто посебно и успеа.

Неговата сопруга била воодушевена од крајниот резултат, а веруваме и вие… објави порталот „Virealno“.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: