ВИДЕО: НЕ САКАЛЕ ДА СЕДНАТ ДО НЕГО, КОГА СФАТИЛЕ КОЈ Е ТОЈ…

Тој седи во чекална пред ординација на докторот. Видео кое иако е објавено уште во 2015год. сеуште кружи на интернет и придонесува за тоа како сите треба да научиме дека не треба да ги селектираме луѓето, едноставно сите сме исти – луѓе.

Влегла една брачна двојка со детето. Не сакале да седнат до него. Потоа сите влегле во ординацијата.

Кога сфатија кој е овој млад, црномурест човек, ги наведнаа главите од срам – тој беше донорот.

Погледнете го ова поучно видео: