ВИДЕО: Никој не очекуваше дека ова ќе се случи кога овие жени излегоа на сцената!

Кога ќе ги видите почетните секунди, веројатно се прашувате колку интересно може да биде ова.

Но, почекајте да започне шоуто!

Овој квартет од жени е познат како „Салут Салут“ и не само што се одлични музичари, туку и многу талентирани комичари.

Погледнете и уверете се сами!

Погледнете го и споделете го ова видео со вашите пријатели: