ВИДЕО: Оваа жена ја спасила срната од базенот, а малку подоцна следело изненадување и за двајцата

Оваа жена слушнала чудни крици кои доаѓале од нејзиниот двор.

Забележала нешто во базенот, а кога се приближила сфатила дека во водата паднало мало срно.

Таа веднаш реагирала и го спасила малечкото, кое било преплашено и се тресела од студот.

Таа направи се за да го стопли, а срната остана малку со неа.

Подоцна дојде изненадување за двајцата…