ВИДЕО Оваа огромна хаски мрази капење и ќе направи се за да го избегне тоа

Многу е тешко да се присили животното кое мрази да се капе или се плаши од вода да го стори истото.

Потребно е многу време и труд за ова семејство да ја доведе својата огромна хаска да влезе во кадата.

Па еве сме повторно, Фил последен пат беше измиен пред повеќе од 2 месеци, но како што ќе видите од видеото, тој е гнасен!

Фил сака да се валка колку што може, би нашол локва полна со влажна кал во пустината Сахара ако отиде на прошетки таму! Секогаш ора низ нечиста вода, потоци, море, езерца, сè што може кога вие навистина не го сакате. Штом повеќе не е негов избор, тој оди во строп и се обидува да стане неподвижна топка од пената.

Маламутите можат да бидат прилично тврдоглави кучиња како што покажува Фил. Тој знае што треба да се случи, но мора да направи сцена за тоа – таква драма кралица, славата му отиде во глава.

Фил се обидува повторно да се сокрие, до неговите стари трикови обидувајќи се да го заземе заливот зад Миа, надевајќи се дека нејзината симпатичност ќе го маскира, а потоа со извртување на настаните, тој се обидува да не измами и да се преправа дека самиот ќе влезе во бањата! На крајот ја внесуваме мртвата тежина, ја измиваме и оставаме да се исуши. Тој оди и бега само на влажно дивеење на незадоволство и се обидува да ги саботира собите на горниот кат пред да се ослободи.

Фил! не би го смениле за светот…