ВИДЕО: Овие непознати поканија бездомник да направи една работа: Тоа што се случи потоа беше неверојатно!

Оваа група музичари планирала да пее на улица, кога виделе човек кој бара помош, објави порталот

Тие решија да направат нешто многу поубаво од колку да му дадат некој ситен денар или кришка леб.

Во својата група вклучиле бездомник и заедно направиле нешто неверојатно.

Неговата насмевка кажува се! Ова ќе ви ја врати вербата во човештвото.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели:

Leave a Reply

Your email address will not be published.