(ВИДЕО) Овој човек си го шета своето “ДОМАШНО МИЛЕНИЧЕ” низ град

Необична глетка изненади и збуни многу белграѓани кога еден жител на градот си го шеташе домашното милениче по градските улици. И тука немаше да има ништо чудно, ако миленичето не беше ној.

На бројните видеа објавени на социјалните мрежи се гледа како птицата и нејзиниот сопственик шетаат и уживаат во времето.

Луѓето цело време љубопитно го гледаат човекот со нојот.