ВИДЕО: Овој човек стави 173 јајца во микробранова, погледнете што се случи со нив

Овој лик има луди идеи, а една од нив е што се случува со јајцето во просторијата за одмор, а за таа постапка земал дури 173 јајца.

Стави сè во микробранова печка и по неколку секунди се случи реакција.

Погледнете како тоа изгледа во приложеното видео: