ВИДЕО: Одејќи на работа видела црна вреќа на сред пат. Кога ја отворила, не била подготвена за тоа што го најде внатре!

Малиса Луис доцнеше на работа. За што побрзо да стигне до основното училиште во кое работи, решила да тргне по алтернативен и прилично пуст пат во Кентаки. Токму тогаш доживеала нешто што и го променило животот…

Имено, оваа мајка на три деца видела црна кеса за ѓубре на патот. Откако го запрела автомобилот, забележала дека чантата се движи – дефинитивно има нешто во неа!

Колку повеќе се приближуваше, толку појасно стануваше дека чантата се движи по патот. Малиса го извади телефонот и сними неколку секунди видео.

Суштеството во торбата го почувствува присуството на Малиса и со сета сила тргна кон неа. Без разлика на можноста да има некое опасно животно внатре, Малиса ја раскина торбата.

Кога погледна внатре, не можеше да им поверува на своите очи…

Внатре имаше мало прекрасно црно куче! Штом го виде лицето на Малиса, малиот почна да мавта со опашката.

Одлучила веднаш да го однесе на ветеринар, кој утврдил дека се работи за куче старо 8 недели кое, за среќа, не е болно.

Малиса решила да го чува кучето и сега тврди дека нејзините деца едноставно го обожаваат.

За среќа, оваа приказна имаше среќен крај, но не можеме а да не се запрашаме – каков човек може да направи толку страшно нешто? Што е тоа за одредени луѓе?