ВИДЕО: Одлично домино од крв и месо: Војници изведоа луда кореографија

ВИДЕО: Одлично домино од крв и месо: Војници изведоа луда кореографија

Припадниците на кралската тајландска морнарица ги почестија набљудувачите на парадата во Сатахип со навистина незаборавна глетка на Денот на армијата.

Задолжително погледнете го и споделете го со вашите пријатели: