(ВИДЕО) Околу 80 Ноеви побегнале од фарма и трчале по улиците низ градот

Околу 80 ноеви побегнале од фарма и истрчале по улиците на Чонгжу, Кина.

Снимките од мобилните телефони од жителите ја доловуваат бизарната сцена. Според локалните медиуми, повеќето ноеви се успешно извлечени, но 10-20 се водат како исчезнати.

Погледнете го видеото во продолжение