ВИДЕО: Отиде на фризер и само рече: ФРИЗА! Таа никогаш не сонувала за таква промена!

Се започна со коса, сечење и боење. Сепак, тоа беше само почеток, објави порталот „Магазин.ба“.

Џенет, пензионирана медицинска сестра, неодамна стана баба.

Таа реши конечно да се посвети на себе и целосно да го промени својот изглед.

Трансформацијата на својот изглед им ја препушти на стручните соработници на ТВ шоуто „Makeover Guy“, кои точно знаеле како да го трансформираат изгледот на оваа баба.

Се започна со коса, сечење и боење. Сепак, тоа беше само почеток.

Какво мајсторство направија погледнете во видеото што ви го подготвивме.