ВИДЕО: Погледнете го овој многу паметен мајмун!

Овој паметен мајмун од видеото ќе ве остави без зборови и шокирани Веруваме дека никогаш не сте сонувале дека обичен мајмун е способен да го направи она што овој мајмун може да го направи…

Сите знаеме дека мајмуните најмногу сакаат да се „мајмунираат“, но некои од нив сакаат да бидат „вистински паметни“ како овој од видеото. Во кој можете да видите некакво тестирање на способностите на мајмунот.

Не успеавме да дознаеме со овој вид на тестирање, но важно е да претпоставиме дека животното не е повредено

Овој паметен дечко знае да го направи она што повеќето луѓе би го збркале или би направиле низа грешки во текот на оваа „операција“.Што точно може овој паметен мајмун погледнете во видеото.

Патем, обрнете внимание на бројките: