(ВИДЕО) Погледнете како куче и дојде напомош на мачка која беше во неволја

ога ова маче се нашло во неволја, нејзината голема пријателка не се двоумела ниту за момент, туку веднаш и пришла на помош.

Додека луѓето биле позаинтересирани за снимање на необичната ситуација, кучето знаело што да прави – дотрчало до збунетата и исплашена мачка и ја ослободило „стапицата“ во која таа паднала.

Погледнете како помина ова спасување.