ВИДЕО: Погледнете што се случува кога лавата ќе сретне лименка Кока-Кола!

За овој експеримент биле потребни две лименки кола и лава.

Првата лименка имаше мала дупка на врвот, додека втората беше неотворена.

Што се случува кога ќе го допрете лавот, погледнете во видеото!

Споделете го ова видео со вашите пријатели: