(ВИДЕО) Почнал да заварува голема метална цевка, тоа што му го направиле колегите убаво ќе ве насмее

(ВИДЕО) Почнал да заварува голема метална цевка, тоа што му го направиле колегите убаво ќе ве насмее

Без разлика со каква работа работите, малите бељи и шегите на работното место ни доаѓаат за да ја убијат монотонијата и малку да ве развеселат, еден од примерите е ова смешно видео кое сигурно ќе ве насмее.

Погледнете го видеото