ВИДЕО: Појде кај фризерката и само рече: ФРИЗУРА! Таа никогаш не сонувала за таква промена!

Се започна со фризура, пострижување и фарбање. Сепак, тоа беше само почеток. Џенет, пензионирана медицинска сестра, неодамна стана баба.

Таа реши конечно да се посвети на себе и целосно да го промени својот изглед.

Трансформацијата на својот изглед им ја препушти на стручните соработници на ТВ шоуто „Makeover Guy“, кои точно знаеле како да го трансформираат изгледот на оваа баба.

Се започна со коса, сечење и боење. Сепак, тоа беше само почеток.

Какво мајсторство направија погледнете во видеото што ви го подготвивме.