ВИДЕО: По 5 ќерки дозна дека ќе добие син. Не ја пропуштајте неговата реакција при породувањето!

Овој човек чека да стане татко по шести пат, а веќе научил да чека трпеливо бидејќи веќе има 5 ќерки дома и знае дека породувањето може да потрае долго.

Кога лекарите ќе му кажат дека бебето пристигнало, тој ја губи контролата.

Ова се случи затоа што овој пат доби син.

Очигледно се надеваше на оваа вест бидејќи скокна од радост и само постојано велеше „О, Боже!“.

Навистина смешна реакција.

Сепак, ова ни покажува и колку среќа е вклучена и дека таа никогаш не се губи иако дома веќе има пет деца.

Навистина е тешко да се опише реакцијата на овој татко со зборови.

Погледнете го приложеното видео за да се уверите сами.

Ваква среќа навистина постои само кога ќе дознаете дека сте станале родител.