ВИДЕО: Пред свадбата ја дознала тајната што младоженецот со години ја криел од неа

15 години подоцна, животот на Кевин се промени засекогаш.

Исцелувањето не одеше според планираното, но набрзо му беше дијагностицирано заболување на црниот дроб – трауматска рефлексна дистрофија.

Оваа ретка болест обично се појавува неколку недели по изложувањето или изложувањето.

Резултатот е силна болка и ограничена слобода на движење.

Биковите биле толку силни што по 6 години лекарите решиле да му ја ампутираат ногата. Тоа значеше остатокот од неговиот живот во инвалидска количка.

Но, Кевин е весела личност. Тој ужива во животот и го прегрнува и го прави најдоброто од него.

За кратко време, тој ја запознал својата идна сопруга Ким.

Љубовта се роди од самиот почеток, а инвалидската количка не беше проблем.

Тој дојде тој ден. Со своите осум се упатува кон олтарот и таму открива тајна што Кевин добро ја чува веќе некое време.

Погледнете го видеото на кое Кевин ја кажува својата тајна на Ким: