ВИДЕО: Преку ноќ ги пуштиле зајаците во спалната соба: Утрото видеото ги запрепасти!

Имаат два зајаци како домашни миленици. Тие се питоми и научени да вршат нужда во песок.

Често ги пуштале да легнат на креветот и никогаш ништо не им нанеле, објави порталот „Курир.рс“.

Една вечер решиле да ги пуштат да спијат со нив во собата, надевајќи се дека ќе дојдат во кревет да се гушкаат.

Но, тоа не се случи и наместо да се гушкаат, тие добија нешто сосема друго