(ВИДЕО) Пресекле ајкула: Нивната реакција ќе ви го згрее срцето

Во ајкулата пронашле младенче, на кое со правовремената реакција веројатно му го спасиле животот.

Едно семејство пронашло мртва ајкула на плажа, но нешто им било сомнително, па решиле да ја распарчат.

Во ајкулата пронашле младенче, на кое со правовремената реакција веројатно му го спасиле животот.

Целата постапка ја снимиле, а доколку не сте премногу гадливи, можете да го погледнете приложеното видео.