ВИДЕО: Професорот ги пореди студентите за да докаже дека бикот нема да нападне прв никого. Погледнете дали беше во право!

Ова е многу интересен експеримент.

Еден професор ги наредил студентите и го пуштил бикот за да докаже дека нема да нападне прв никого, објави порталот „Virealno.com“.

Учениците беа мирни и не правеа нагли потези, а како реагираше бикот погледнете во продолжение…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: