ВИДЕО: Професорот ја избриша таблата, па направи нешто што ги воодушеви студентите

Професорот Александар Овервијк има необичен талент.

Наставниците очигледно не му верувале, а своите тврдења морал да ги докаже на друг начин, објави порталот „Новизивот.нет“.

Овој професор прави совршен круг со рацете со пречник од 1 метар за помалку од секунда.

Погледнете како ги изненадил учениците.