ВИДЕО: Реакцијата на близнаците за доаѓањето на тато од работа ќе ви го стопи срцето

Близнаци – Анабел и Лидија едвај го чекаа моментот кога тато конечно ќе се врати дома од работа.

Слушнаа чудни звуци, а потоа вратата конечно се отвори.

Нивната реакција ќе ви го стопи срцето и ќе донесе насмевка на вашето лице