ВИДЕО: Реакцијата на сопругот за бременоста на сопругата го насмеа целиот свет и ги прослави

Откако дознала дека е бремена, Јохана Стјуарт и се јавила на својата најдобра пријателка да и ја соопшти шокантната вест.

Јохан и нејзиниот сопруг Чарлс мислеа дека не можат да имаат повеќе деца, но не беа во право.

Пријателот кој се јавил Јохан и рекол дека мора да сними се бидејќи Чарлс ќе има луда реакција.

Видеото имаше милиони прегледи, а Чарлс и Јохан завршија со Елен Деџенерис.

Неговата реакција беше навистина луда.

Мислеше дека тоа е шега и рече дека не може повторно да помине низ тоа бидејќи веќе имаат три деца.

Јохан роди син, а вели дека очекувала ваква реакција и затоа го снимила.