(ВИДЕО) Русин се натпреваруваше со мечка, погледнете кој победи

Гога Тупурија и Кирил Саричев се борат со мечка. Познатиот русин Гога Тупурија и Кирил Саричев снимија неверојатно видео во кое се борат со мечка!

Видеото кое е снимено во снежните шуми на Русија и кое беше објавено на Јутјуб брзо се прошири на социјалните мрежи и собра повеќе од 100.000 прегледи.

Луѓето кои ги следат настапите на Кирил Саричев се воодушевени од нивото на неговата подготвеност, посветеност и ентузијазам за победа. Кирил или „руски џин“ – (вака го викаат овој спортист во странство), инаку еден од најсилните луѓе на планетата, овој пат сакаше да си ги тестира силите во борба со кафеава мечка.

Кирил, кој ја прослави Русија далеку надвор од нејзините граници, собори повеќе од еден светски рекорд во кревање моќ, но како што може да се види на видеото, дури во третиот обид успеа да ја турни шепата на мечката. Помина и неговата пријателка Гога.