(ВИДЕО) Сакале да имаат совршен свадбен танц, но не одело баш се по планот

Венчавката за сите двојки е еден од најважните, ако не и најважен ден во животот. Но постојат и оние кои би сакале да го заборават овој ден заради разно-разните малери и бизарни ситуации кои им се случиле.

Таква е и двојката од видеото во продолжение, која само што почнала со првиот танц, завршила на подот.

За падот е виновна невестата која загубила рамнотежа, па со себе го повлекла и младоженецот. Паѓање од љубов. Не е баш финале какво што имав на ум. Не сум сигурна дека добро ја разбра својата задача. Не сум сигурна ни дали и јас се грижев за тоа. Не можам баш да го обвинувам.

Знам само дека ги доживеав најубавите моменти во животот и не можам да престанам да се смеам, иако кутриот. Дејвид и понатаму е погоден од ова, напишала невестата под видеото. Следбениците во коментарите нагласиле дека барем не треба да се грижи дали сопругот некогаш повторно ќе биде подготвен да скокне по неа.
Видеото погледнете го ТУКА