Видео: Сакал да ја запроси девојката, па сега му се смее цел регион

Запросувањето секогаш треба да биде еден романтичен чин, кој идните младенци засекогаш ќе го паметат. Матија одлучил својата поубава половина да ја запроси во едно кафуле, но по две реченици не ни сомневал што го чека.

Токму кога го извадил прстенот и клкнал, паднал од бината. Дали станувало збор за трема или нешто друго не се знае, но видеото стана вистински хит во регионов.

Погледнете како изгледало сето тоа: