(ВИДЕО) СЕКОЈА ЧЕСТ: Погледнете како млад човек спасува куче од замрзнато езеро

НЕ знаеме каде е снимено видеото, но на него се гледа како несебичен млад човек спасува куче од замрзнато езеро.

Како и многупати досега, додека го спасуваше кучето, остатокот од тимот гледаше од страна.

И секако, снимен со мобилен телефон!

Погледнете го видеото и споделете со вашите пријатели: