ВИДЕО: Се возеа со чамец кон пуст остров, па се случи нешто што ќе го паметат засекогаш!

Две девојки тргнуваат на авантура со брод на пуст остров.

Таа авантура ќе беше интересна сама по себе, но се случи нешто што ја зголеми интересноста на нивната авантура.

Тие немаа поим што ќе се случи за време на нивната авантура.

Она што го снимија е навистина природен феномен, нешто навистина фасцинантно и убаво.

За што се работи погледнете во видеото (За нетрпеливите, преместете го видеото на 00:30)