ВИДЕО: Се вратија од градот и влегоа во хотелската соба, ги дочека непријатно изненадување

25-годишниот Иван Јурченко од Владивосток, Русија се вратил со сопругата Валерија во нивната хотелска соба кога сфатиле дека имаат сериозен проблем.

Парот бил на одмор на Бали, деновите најчесто ги поминувале надвор, во град… Кога една вечер се вратиле во хотелот, ги дочекал хаос. Нивната соба беше полна со инсекти.

Иван вели дека го оставиле отворен прозорецот од бањата и заборавиле да го исклучат телевизорот, па инсектите влегле во хотелската соба и тргнале кон светлината.

Резултатот погледнете го во видеото.

Погледнете што снимија: