ВИДЕО: Син патувал преку 16.000 километри за да ја изненади мајка си за нејзиниот 60-ти роденден. Погледнете ја нејзината реакција

Понекогаш животот не одвојува од нашите сакани, па затоа живееме во различни делови на светот.

Таков е случајот со ова семејство.

Додека родителите живеат во Англија, нивниот син живее во Австралија, оддалечена 16.000 километри.

За 60-тиот роденден на мајка си, синот решил да ја изненади на посебен начин.

Додека сите чекале храна во ресторанот, зад мајката се појавил синот и и приредил незаборавно изненадување…