ВИДЕО: Сосед му приреди изненадување на момчето кое му „досадувало“, видеото го обиколи светот

Човекот му направил изненадување на момчето кое го „пропуштило“ бидејќи возел велосипед на својата патека за спуштање. Предизвика волеј од розови реакции.

Ѕtanovník Ѕalt Lake Sítuja, кој е дел од тимот на Sanunon Sharks, ја зеде кредата во раце и истрча – на тркачката патека.

Дечко, сите останати соседи се воодушевени и се забавуваат од „реките“. Повторно, и повторно, и повторно.

Патеката привлече многу жители кои го користат велосипедот за да „тренираат“ бидејќи имаше и некои рефлектирачки деца на велосипеди, како и мајки на велосипеди.

А кога работниот дожд ќе ја расчисти поплочената патека, тој веднаш ја зема кредата во раце и ја ора, вели Варед Ранда.

Мајк Хантингтон, инаку експерт за разни луѓе и поранешен извршен директор на ТВ, пребарал и пребарал и дознал кој е сопственикот на куќата и децата на велосипедот и ги возел кај професионалните возачи Курт Вуш, Џон Нунтер Немешек. и Слау Милисан кои се би сакал да испратам рокери бидејќи се толку светли.

Човекот сакал да остане анонимен, целосно незаинтересиран за „славата“, но само за добрите дела.

Џонсон рече дека тој е онаков каков што го замислуваме – добар, силен, нежен…

Сликата која се роди на социјалните мрежи многу брзо стана вирална и веќе има 11 милиони прегледи.