ВИДЕО: Спои две дрвени ПАЛЕТИ и направи совршеното нешто за летните денови! ГЕНИЈАЛЕЦ!

Во текот на летните денови постојано бараме освежување и сенка под дрво.

Јутјуберот Кип Кеј ќе ви покаже како да претворите две дрвени палети во совршено нешто за летните денови.

Резултатот ќе ве воодушеви, а многу лесно се прави!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: