ВИДЕО: Тинејџерот почна да пее, а жирито му рече да погледне во седиштето до мајка му

Тинејџерот реши да рика и со својата фантастична изведба на клавир ја воодушеви публиката на британскиот талент, објави порталот „Новизивит.нет“.

Младиот Рубен Грау верувал дека неговиот најголем обожавател, неговиот татко, нема да може да присуствува на аудициите на кои присуствувал.

16-годишникот бил тажен бидејќи неговиот татко пред некој ден имал обврска, што значело дека без неговите роднини ќе мора да се задоволи со многу рубљи.

„Не чувствувам никаква болка, бидејќи тој не е тука“, изјави Рубен пред камерите. „Ако се биде добро, веднаш ќе му се јавам.

Неговата мајка и девојката биле таму како замени.

Тој ја воодушеви Рублика со својата фантастична изведба на пијано. Рубен доби огромна поддршка од милиони луѓе ширум светот и што е најважно, тој фасцинираше многумина со своите вокални способности.