Видео: Упорен и храбар лизгач

На социјалните мрежи се појави интересно видео кое сите што го виделе ги оставило без текст.

Едно упорно момче лизгач го покажа вистинското значење на зборовите

Најсилните никогаш не се откажуваат. Храброто момче кое и покрај студеното време одлучи да се лизга по замрзнат канал во шорцеви е вистински пример за тоа.

Откако во еден момент поради тенкиот мраз момчето на лизгалки пропаѓа во водата, тој не завршува тука со намерата да лизга, туку излегува повторно на ледот и продолжува да лизга што со воодушевување е прифатено од милиони луѓе кои го погледнале видеото.