ВИДЕО: Учениците го мразеа строгиот професор по математика, а потоа неговиот таен живот целосно ги шокираше!

Не бил многу популарен меѓу студентите бидејќи го сметале за строг и бесчувствителен.

Дури и О’Конор признал дека не му е училишна забава.

Тогаш еден човек од високата класа, Пет МекГолдрик, кој исто така не го сакал својот професор, ја открил својата друга страна и неговиот таен живот, пишува Little Things.

Всушност, додека МекГолдрик помагаше да се организира доброволно дарување крв за Детската болница во Лос Анџелес, болничкиот персонал се собра околу него и сите го прашуваа за неговиот професор, зборувајќи за него како благородна и хумана личност.

На младиот човек навистина немаше многу смисла што бесчувствителниот професор во болницата се сметаше за добротвор додека не виде плоча со имињата на оние кои даруваа најмногу крв.

Таму го видел името на својот професор Џим О’Конор.

Излегува дека бесчувствителната професорка по математика дарувала рекордна количина крв. Но, тоа не беше се.

20 години, три дена во неделата, О’Конор одел во болница за да им помогне на новороденчињата чии родители биле спречени да присуствуваат.

Ученикот останал во целосно неверување кога сфатил дека зад студената „фасада“ на неговиот професор по математика стои најљубезниот и најчувствителниот човек што го познава.