ВИДЕО: Цел свет е воодушевен од овој доктор: Начинот на кој го измамил детето е фантастичен!

Вакцинирањето на бебињата често може да биде непријатно.

Тоа е неизбежно за секое бебе, но повеќето од нив не реагираат најдобро и лекарите имаат болки.

На интернет се појави видео кое ги воодушеви сите што го погледнаа, а причината е начинот на кој докторот успеал да го совлада детскиот плач и страв, така што оваа посета на лекар помина сосема нормално.