ВИДЕО: Шест браќа ја запознале нивната новородена сестра, но мама ОВА не го очекувала!

Шер и Стивен дознале дека ќе имаат уште едно бебе. Тие веќе имаат шест сина, а сега имаат и мала ќерка. На нивната среќа и немаше крај.

Тие го снимија моментот кога шесте момчиња за прв пат ја држат својата помала сестра во раце. Нивните реакции едноставно допираат до срцето…