ВИДЕО ШТО ГО РАСПЛАЧЕ СВЕТОТ: Погледнете како ротвајлер плаче по починатиот брат!

Хенк го штител целото семејство и бил голем брат на Брут. Ќе ни недостига и никогаш нема да го заборавиме, изјави Бенет кој по 10 години се прости од својот пријател

Брет Бенет го снимил моментот кога неговиот ротвајлер Брут го оплакува својот покоен брат Хенк.

На видеото може да се види Брутус со солзи во очите како лежи покрај Хенк, кој почина во текот на ноќта.

Бенет на својот Фејсбук профил објави и нивна заедничка фотографија од плажа.

„Хенк го заштити целото семејство и беше голем брат на Брут.

Ќе ни недостига и никогаш нема да го заборавиме“, изјави Бенет кој по 10 години се прости од својот пријател.