(ВИДЕО) Ја снимаше сопругата која отиде да ги погали двата коња. Она што следеше, ги насмеа сите

Овој човек решил да не и каже на сопругата дека оградата околу коњот е наелектризирана. Кутрата жена имала добра намера да ги поштеди двата коња, но ’универзумот’ имал сосема други планови за неа…

Целосно подготвен и решен да ја види реакцијата на неговата сопруга на „електричното изненадување“, мажот на видеото јасно кажа „НЕ“ кога некој до него праша дали ќе и каже на сопругата дека оградата е жива

Возбудена да ги гали, жената се приближила до оградата и почнала да го гали црниот коњ. Но, тогаш во еден момент со телото ја допрела оградата и следело непријатно изненадување…