ВИДЕО: 24-годишна девојка тежела 300 килограми. за една година,е непрепознатлива!

Амбер Рачди од Орегон, САД отсекогаш била со прекумерна тежина. Но, на 24 години, таа навистина отиде предалеку.

Имала 300 килограми и повеќе не можела да се грижи за себе. Се вратила кај родителите за да можат да се грижат за неа.

Знаеше дека повеќе не може да живее така и нејзиното момче Роуди ја поддржа да направи промена.

Таа ја напуштила куќата само за да купи храна и била зависна од електрична инвалидска количка.

Дебелината ја погоди Амбер не само психички, туку и физички. Тенките слоеви на кожата мораа да се измијат со долга четка за да се избегне инфекција.

На крајот се пријавила во емисијата „Мојот живот со 300 килограми“ за да се обиде да ослабе.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: