(ВИДЕО)Eдна е мајката! Не се појави никој на роденденот на неговата мајка, но тој и направи прекрасно изненадување

Мајката на Тиктокерот го прослави својот роденден и ги покани сите нејзини пријатели.

Сепак, никој не дојде на роденденската забава. Иако мајката се правеше дека нема ништо против, очигледно беше дека е тажна, па нејзиниот син одлучи да ја изненади со подарок.

Тиктокерот Кохие објави видео од роденденот на неговата мајка. Видливо е дека мајката седи во уреден двор и чека пријатели. Но, поминаа часови и никој не се појави.

Ова ја растажи неговата мајка која се преправаше дека се е во ред. Синот рече дека неговата мајка заслужува подобро. На крајот, тој одлучи да ја изненади со подарок. Го извади пликот и и го подаде. Внатре имаше решение за хипотека за куќа што синот ја отплати. Мајката била пресреќна, па се расплакала штом сфатила за што се работи.

Трогателната снимка на која синот снимил како мајката го прима решението е прегледана преку 10.000.000 пати. Сега ќе има повеќе пари за се што и треба“, напиша Тиктокер.

Многу луѓе беа расплакани од гестот. Ова е најдобриот роденденски подарок досега, „Браво, ме расплака“, му пишуваат многу следбеници на „ТикТок“.

@coxy.official

This means so much to her #present

♬ Home – Edith Whiskers