Вирално видео: Погледнете како ова куче го надмудри сопственикот со својот трик

Ова паметно куче стана многу популарно на социјалните мрежи бидејќи го надмудри својот сопственик.

Неодамна се појавија многу видеа кои покажуваат како луѓето ја тестираат трпеливоста на своите миленици со тоа што им ставаат храна пред нив и им велат дека не можат да ја јадат. Обично, видеата следат одредена шема – или кучето чека послушно или ќе ја изеде храната.

Но, овој пат беше поразлично.